رد شدن به محتوای اصلی

مزایای کاشی های پرسلانی در مقایسه با سنگ های طبیعی


مزایای کاشی های پرسلانی در مقایسه با سنگ های طبیعی


کاشی پرسلانی محصولی یکنواخت با رنگ بعد از پخت سفید و متراکم می باشد که از مواد موجود در طبیعت که در شرایط خاص تحت فشار بالا شکل گرفته و در درجه حرارت بالا تولید می شود. کاشی پرسلانی جایگزینی زیبا و ارزنده با برترین خصوصیات یک پوشش مورد استفاده در نما و کف ساختمان ها می باشد، همچنین این محصول جدیدترین تکنولوژِی صنعت سرامیک در حال حاضر می باشد.

ویژگی های پرسلان:
· استحکام خمشی بالا (دو تا سه برابر سنگ های گرانیتی)
· جذب آب پایین تا کمتر از ۰/۱ درصد و مقاوت در برابر یخبندان ( غیر قابل نفوذ در قیاس با سنگ)
· مقاومت شیمیایی بالا و مقاومت در برابر لک پذیری ( مواد شوینده و پاک کننده اسیدها و بازها)
· مقاومت سایش بالا ( عمر طولانی و درخشش زیاد)
· سختی سطحی بالا ( عدم خراش سطحی و حفظ زیبایی)
· ثبات رنگ در مقابل نور خورشید ( که ناشی از عدم تاثیر اشعه بالا بر ساختار آن است که در سنگ های طبغی دیده نمی شود.)
· قابلیت تولید در سایزهای مختلف و وجود طرح ها و رنگ های بدیع و بیکران
· قابلیت نصب بوسیله نصب خشک و نما و ابنیه بلند مرتبه ( به عنوان یک ابزار مهندسی قابلیت ابزار خوری و نصب قطعات را در روی خود دارد.)
· ضد حریق بودن ( نسبت به آتش مقاوم است و در برابر حرارت تغییر ساختار نمی دهد.)

مقایسه فرآیند تشکیل سنگ با پرسلان:
سنگ های طبیعی طی یک و یا چند مرحله دگردیسی در طبقات داخلی زمین و تحت دمای درونی زمین که تقریبا۱۰۰۰ درجه سانتی گراد می باشد کاملا ذوب می شوند که اگر سریع سرد شوند به صخره های آتشفشانی و اگر با آرامی سرد شوند به صخره های آذرین تبدیل می شوند.استخراج سنگ های طبیعی و خارج نمودن آنها از طبقات زیر زمینی باعث می شود که در شرایط جوی زمین پایداری خود را از دست بدهند و به همین دلیل سنگ های طبیعی دارای ضعف های بسیاری هستند از جمله:
سریع واکنش نشان دادن در مقابل اسیدها و بازها و مواد شیمیایی دیگر که به علت تراکم و دانسیته و وجود تخلخل سطحی و باز بسیار زیاد و وجود پیوند ناقص و اکتیو می باشد.
استحکام خمشی و مکانیکی پایین که در نتیجه از دست دادن پایداری در اثر استخراج، تراکم و دانسیته پایین می باشد.
در پرسلان ها به علت وجود آماده سازی پیشرفته مواد اولیه، مخلوط کردن مواد اولیه متناسب با همدیگر برای ایجاد فاز های عالی تر جهت ارتقا ویژگی های پرسلان، تولید یک ترکیب کاملا مخلوط شده در آسیاب های بالمیل که باعث یکنواختی کلی خواهد شد، تولید گرانول (دانه های به شکل سیب) به عنوان ذرات ابتدایی تولید پرسلان که شکل گرانول ها و درصد رطوبت موجود در آنها باعث می شود در هنگام پرس کاملا در هم قفل شده و همین مسئله دلیل بالا رفتن دانسیته می باشد.پرس گرانول های تولیدی با درصد رطوبت خاص از مهمترین مسئله های بالا رفتن استحکام و دیگر ویژگی های برتر محصول پرسلانی می باشد.در آخر پخت محصول پرسلانی است که تحت یک سیکل پخت مشخص انجام می شود، این سیکل پخت باعث به وجود آمدن فازهای نهایی بسیار پایدار در پرسلان ها می شود. دما در حدود ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد است پس این مسئله باعث می شود در برابر عوامل واکنش پذیر مقاوم گردد و حالت پایداری داشته باشد.براقیت محصول و کیفیت سطحی بالای این محصولات در قسمت پولیش اتفاق می افتد.سختی سطحی بالا و تراکم زیاد محصولات و براقیت بالا در حد ۶۰۰ لوکس می باشد.

کاشی های پرسلان
سنگ های پرسلانی بدون محدودیت در همه جا به کار می رود:
اماکن مسکونی ( مجتمع ها، ویلا ها، …)
حمام و دستشویی (سرویس های بهداشتی)
پله ها و پیشخوان ها
نما های بیرونی و داخلی
پیاده رو ها و محوطه ها
ادارات و شرکت ها و سازمان ها
کارخانه ها (سالن های تولید، انبارها، …)
مدارس و آموزشگاه ها،مراکز خرید و آموزشگاه ها،فرودگاه ها،مترو ها،ترمینال های انتقال مسافر،بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی در کلیه سطوح،رستوران ها و کافی شاپ ها،هتل ها، متل ها و مراکز اقامتی
مراکز فرهنگی هنری، ورزشی و…

نسل سوم کاشیهای کف و دیوار به کاشیهای پرسلانی تعلق دارد که مناسب نصب بر روی کف و دیوار و نمای ساختمان می‌باشند. کاشیهای پرسلانی بدلیل جذب آب بسیار پایین و فرایند تولید خاص و منحصربه‌فرد از استحکام بالایی برخوردار بوده و به نوعی می‌توان آنها را سنگ مصنوعی نامید. تنوع تولید در ابعاد و طرح باعث گرایش استفاده مصرف کنندگان از این محصول ساختمانی شده است. امروزه درمیان محصولات رایج جهت پوشش سطوح وسیع، کاشی پرسلانی به عنوان یک کاشی بدون لعاب و یا لعابدار باپخت دمابالا و تخلخل پایین وجذب آب کمتراز ۵/. درصد از اهمیت بالایی برخورداربوده و حجم تولید آن نیز روزبروز بیشتر می‌شود.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

تولید کاشی به روش خشک

کشور ایران با توجه به میزان مناطق کویری و بارندگی های سالانه جزو کشورهای خشک و کم آب محسوب می شود و با توجه به کمبود میزان بارندگی های سالانه میزان ذخایر آبی کشور هر سال کاهش میابد که در صورت ادامه این مشکل یکی از مهمترین چالشهای آینده تامین آب مصرفی مردم می باشد. یکی از بزرگترین صنایع مصرف کننده آب، صنعت سرامیک است و به طور متوسط جهت تولید هر متر مربع کاشی و سرامیک حدود ۱۵ لیتر آب لازم است که از این مقدار بسته به میزان وزن کاشی حدود ۱۳ لیتر آب از طریق اسپری بخار شده و خارج میگردد. اصولا در تمام کشورها نوع صنایع و روش تولید براساس شرایط اقلیمی آن کشور میباشد. برزیل به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ کاشی و سرامیک جهان، نمونه موفقی در استفاده از این سیستم است که ۸۵ درصد از تولید هفتصد میلیون متر مربعی خود را با این روش تولید می کند. در کشور ایران نیز با توجه به مشکل کم ابی یک از بهترین روش های تولید کاشی و سرامیک استفاده از روش پودر خشک میباشد که لازم است بررسی و مطالعات ب...

استاد علی پنجه پور پدر کاشی کاری معرق

استاد علی پنجه‌پور اصفهانی در ۴ آذر ماه سال ۱۳۱۹ خورشیدی در محله پامنار اصفهان و به عنوان سومین فرزند از خانواده ای هنرمندپرور و از تبار هنرمندان برجسته ایران زمین چشم به جهان گشود. در دوران کودکی پدرش محمد جواد پنجه‌پور درگذشت. چند سالی پس از فوت پدر و در حالیکه سالهای آغازین تحصیلات خویش را آغاز نموده بود، به ناچار به همراه برادران خود راهی شهر تهران شد تا زندگی جدیدی را آغاز نماید. وی پس از حدود ۲۰ سال کسب تجربه و فعالیت در زمینه کاشی کاری و معماری ایرانی در محضر بزرگان نامی این عرصه که همگی از دودمان او بودند به زادگاه خویش بازگشت. در طول زندگی هنری این استاد برجسته ایرانی، اساتید فرهیخته‌ای چون استادعلی مختاری(آجری)، استاد حسین لرزاده، استاد محمد شعرباف، استاد عزیزالله مستغاثی، استاد اسماعیل زهره، استاد احمد ارچنگ، است...

قالب گیری تزریقی سرامیک ها (Ceramic Injection Molding)

برای شکل‌ دادن قطعات نسبتا کوچک در تعداد بالا با شکل پیچیده‌ و جداره‌های نازک که صرفه‌ جویی در پرداخت و ماشین‌ کاری اهمیت زیادی داشته باشد مورد استفاده قرار می‌ گیرد. در قالب گیری تزریقی سرامیک ها برای پودر های مدرن سرامیکی که خاصیت پلاستیسیته خوبی ندارند لازم است از مواد افزودنی که چسبندگی و روانی لازم را ایجاد نمایند استفاده نمود که از متداول‌ ترین آن ها می‌ توان به مواد ترموپلاستیک ، ترموست ، محلول‌ های آبی شامل مقادیر کم ماده آلی اشاره نمود.  برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید. www.baaax.ir